2021 Feestje Ineke

Op zaterdag 23 okt. werden bestuursleden en oud bestuursleden van de Vrienden van het Overbosch en Kunst in het Overbosch verrast met een afscheidsfeestje door Ineke Laroo, onze voormalig secretaris.

Begin 2021 heeft Ineke het secretarisstokje overgedragen aan Tobi Hoogink. Vanaf de oprichting is Ineke betrokken geweest bij de Stichting Vrienden van het Overbosch. Als secretaris heeft zij een belangrijk stempel gedrukt op het succes van de stichting. Naast het voorbereiden en verslaan van de vergaderingen onderhield zij contacten met de gemeente, pers, vrijwilligers en andere betrokkenen.

Zij was ook een van de initiatiefnemer en drijvende kracht van Kunst in het Overbosch. Als IVN-er gaf en geeft zij rondleidingen door het bos. Jaarlijks worden door haar de vogels die in het bos voorkomen geteld en geeft zij de waarnemingen door aan de Vogelvereniging Noordwijk.

Ineke verraste de aanwezigen met een rondleiding door het bos waarbij ze vertelde over de diverse bijzondere paddenstoelen die daar te vinden waren. Midden in het bos konden de aanwezigen hun kennis van vogelgeluiden toetsen aan de opnames van vogels die Ineke in de loop van de tijd had gemaakt in het Overbosch.

Na de rondleiding was er een gezellige borrel bij de Spelewey. In een fraaie powerpoint werd een korte terugblik gegeven op de afgelopen jaren. Ineke kreeg als dank voor haar inzet een bos bloemen en toegangsbewijzen voor een bezoek aan de Marker Wadden.

  • 1/5
  • 2/5
  • 3/5
  • 4/5
  • 5/5